Satış rekorları kıran Fallout oyun serisinin, Amazon Prime Video tarafından televizyona uyarlanan dizisinden ilk fragman, cumartesi günü Sao Paulo'da gerçekleştirilen CCXP etkinliğinde tüm dünyayla paylaşıldı.

Fallout evreninin ilk kez gerçek dünyadaki halini gördüğümüz fragmanda, serinin başlıca karakterlerinden The Ghoul, gizemli Wasteland ve Brotherhood of Steel bizleri karşılıyor.

Aynı isimli video oyun serisinden uyarlanan Fallout, sahip olunacak neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada, sahip olanların ve olmayanların hikayesini anlatıyor. Kıyametten iki yüz yıl sonra, lüks nükleer sığınakların kibar sakinleri, atalarının geride bıraktığı cehenneme geri dönmek zorunda kalırlar ve kendilerini bekleyen inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve şiddet dolu bu evreni keşfettiklerinde şok olurlar.

"The Ghoul" (Walton Goggins)

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ella Purnell "Lucy", Aaron Moten "Maximus", Walton Goggins "The Ghoul" ve Kyle MacLachlan "Overseer Hank" rollerinde yer alıyorlar.

Son yılların en başarılı HBO dizilerinden biri olan Westworld'ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy imzalı Fallout, 12 Nisan 2024'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Deadline

Paylaş