House of the Dragon'ın çok yakında başlayacak olan ikinci sezonu için, perşembe akşamı iki özel fragman yayınlandı. Fragmanlardan biri Rhaenyra, Prens Daemon ve Dragonstone'daki hakimiyete odaklanırken; diğeri ise Alicent, çocukları ve babası Otto Hightower'dan oluşan King's Landing ekibine odaklanıyor.

Game of Thrones olaylarından 200 yıl önce geçen House of the Dragon'ın 2. sezonu, Targaryen iç savaşı olarak bilinen Ejderhaların Dansı'nın resmi olarak başlangıcı olacak.

"Aemond Targaryen" (Ewan Mitchell)

Aemond'un Rhaenyra'nın oğlu Lucerys'i ve ejderhasını katlettiği 1. sezon finalinin ardından Westeros'ta savaş çanları çalmaya başlıyor. Yeşiller ve Siyahlar, birbirleriyle yüzleşmek için güçlerini, ejderhalarını ve yeni kurdukları müttefiklikleri bir araya getirmeye hazırlanıyorlar.

"Jace" (Harry Collett), "Rhaenyra" (Emma D'Arcy)

Rhaenyra'ya merhum babası Viserys'ten miras kalan Demir Taht için hak iddia eden kardeşi Aegon'un, annesi Alicent'ın desteği ile birlikte çoktan King's Landing'deki tahta kurulmuş ve kendisini kral ilan etmiş olması, iki taraf arasındaki gerginliği tırmandıran olaylardan sadece bir tanesi olmuştu.

"Aegon II Targaryen" (Tom Glynn-Carney)

Yayınlanan fragmanlar ise ilk sezon sonunda birbirlerinden oldukça keskin bir çizgi ile ayrılan Yeşiller ve Siyahlar'ın cephelerine ayrı ayrı odaklanmayı tercih ediyor.

"Yeşiller" Fragmanı

"Siyahlar" Fragmanı

Targaryenlar bir yana, fragmanlar aynı zamanda Winterfell'e Starklar'dan yardım istemeye giden Jace'e ve ikinci sezon ile ilk kez karşımıza çıkacak olan Cregan Stark'a da ayrı bir bakış sunuyor.

George R. R. Martin'in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonunda Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Ewan Mitchell, Eve Best, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Tom Glynn-Carney ve Fabien Frankel ilk sezondaki rollerine geri dönüyorlar.

İlk sezonuyla şimdiden HBO'nun en çok izlenen dizilerinden biri olan ve heyecanla beklenen House of the Dragon'ın ikinci sezonu, 16 Haziran akşamı izleyicileriyle buluşacak.

O zaman âdet yerini bulsun, biz de soralım: Peki siz hangi takımı destekliyorsunuz?

Yeşiller mi, Siyahlar mı?

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş