Oscar adayı aktör Colin Farrell'ı bir kez daha tanınmaz hale getirecek olan The Penguin dizisinden ilk resmi fragman yayınlandı.

Matt Reeves'in yarattığı puslu Gotham evreni içerisinde geçecek olan bir başka yapım The Penguin, 2022 yapımı The Batman filminde olan olayların hemen sonrasında yaşananlara odaklanacak.

Cobblepot, Batman evrenindeki kötü adamların en önde gelenlerinden biri olmasıyla birlikte Gotham'ın yeraltı dünyasında iktidara gelmenin yollarını arıyor. Fragman ise Gotham City'nin eskimiş yeraltındaki şiddet ve silahlı çatışmaların temposunun yavaş yavaş arttığı klasik bir gangster gösterisi sunuyor.

“Ben çocukken, eski tarzda takılan bir gangster vardı, Rex Calebrese. Önemli biriydi. İnsanlara yardım ederdi. Sokakta gördüğü zaman sana seslenirdi.” diye anlatıyor Oz. “Ben 14 yaşlarındayken bir kalp krizi geçirdi. Elinde bir puro tutarken öldü. Benim mahallemde onun şerefine geçit töreni yapıldı. Gerçek bir tören. Gösterişli değildi ama ne demek istediğini çok net anlatıyordu. Tam anlamıyla bir sevgi gösterisiydi. Bu şekilde hatırlanacağınızı hayal edebiliyor musunuz?” 

Farrell'a bu dizide, Carmine Falcone'nin kızı Sofia rolünde Cristin Milioti, Carmine'ın oğlu Alberto rolünde Michael Zegen ve Gotham'ın en eski ve iyi gangsterlerinden biri olan Salvatore Maroni rolünde Clancy Brown gibi isimler eşlik ediyor. Kadroda bulunan diğer isimler ise Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Carmen Ejogo, François Chau ve David H. Holmes.

"Sofia"

Yapım çalışmalarına geçtiğimiz yılın mart ayında başlanan dizi, tıpkı The Batman 2 gibi grevlerden etkilenen projelerden biri oldu. The Batman 2'nin yeni vizyon tarihinde bir yıl gibi bir ertelenme olurken, The Penguin ise henüz tam olarak bir tarih verilmese de sonbahar aylarında Max aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak.

’The Batman 2’nin Vizyon Tarihi Ertelendi
Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı ’The Batman 2’nin vizyon tarihi bir yıl ileri alınarak 2 Ekim 2026’ya ertelendi.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş