House of the Dragon'ın başarısının ardından HBO, Game of Thrones koleksiyonuna yeni bir dizi daha eklemek istiyor.

Variety'nin kaynaklarına göre projeye henüz bir senarist atanmadı, ancak HBO'nun çok istekli olmasından dolayı araştırmalar son hızla devam ediyor. Yeni projenin dizi olarak planlanacağı söylenirken, diğer yapımlarla bağlantılı olabilecek uzun metrajlı bir film olabileceği ihtimali de değerlendiriliyor.

Yeşil Kraliçe "Alicent Hightower" ve Siyah Kraliçe "Rhaenyra Targaryen"

Game of Thrones hikâyesinden yaklaşık 300 yıl öncesinde, Targaryen Hanesi içerisinde Yeşiller ve Siyahlar arasındaki taht savaşını konu edinen House of the Dragon, izleyicilerin Westeros tarihine daha da ilgi duymasına ve HBO'nun gözlerini bir diğer önemli hikâye Aegon'un Fethi'ne çevirmesine sebep oldu.

Fatih Aegon; büyük fetih sırasında yedi krallığın altısını –Dorne hariç– ele geçiren ilk lord ve demir tahta oturan ilk hükümdar olarak bilinir. Targaryen geleneklerine uygun olarak iki kız kardeşiyle de evlenen Aegon, "Kara Dehşet" ismiyle bilinen ejderha Balerion'un da ilk sahibidir.

"Visenya", "Rhaenys" ve "Aegon"

Henüz sadece planlama aşamasında olan Fatih Aegon'un hikayesinde, onu canlandıracak aktör konusunda da bir açıklama yapılmadı ancak izleyicilerin şimdiden, Henry Cavill gibi çok güzel bir önerisi var.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş