Başrollerinde; Zendaya, Alexa Demie, Sydney Sweeney ve Jacob Elordi'nin bulunduğu Euphoria, ikinci sezonuyla yakaladığı büyük çıkışın ardından HBO içerisinde güncel olarak en çok izlenen dizilerden birisi oldu.

Yaratıcılığını Sam Levinson'un üstlendiği dizi, iyileşmekte olan uyuşturucu bağımlısı Rue Bennet ve arkadaşlarının hayatlarında yaşanan travmatik, problematik olaylara ilginç bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

"Cassie", "Maddy" ve "Kat"

Dizinin kostüm tasarımcısı Heidi Bivens'in Vogue podcastinde verdiği bilgilere göre, yeni sezon hazırlıkları mayıs ayında, çekimler ise haziran ayında başlayacak. Bivens, ayrıca dizide beş yıllık bir zaman atlaması yapılabileceği detayından da bahsediyor.

⚠️
Dikkat! Yazının bundan sonrası, dizinin ikinci sezonuyla ilgili spoiler içeriyor.

İkinci sezon sonunda Nate'in babası Cal'in tutuklanması, Lexi'nin oyununda çıkan kargaşa, Cassie & Maddy tartışması, Fez ve Ashtray'in vurulması derken birden fazla büyük olayla karşılaştık. Lexi'nin oyunu sırasında Rue'nun geçmişine doğru çıktığı yolculuk, kendi içerisinde birçok soruyu cevaplamasına da yardımcı olmuştu. Bu büyük olayların ardından yapılan zaman atlaması, izleyicilerin, karakterlerin liseden sonraki hayatlarında yaşananlara da meraklarının artmasına sebep olacak gibi görünüyor.

Lexi'nin oyunu (İkinci sezon, sekizinci bölüm)

Henüz bir açıklama yapılmamış olsa da dizinin üçüncü sezonunun 2024 yılının bahar aylarında yayımlanması bekleniyor.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş