Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerinde yer aldığı, Warner Bros ve Mattel iş birliğiyle çıkacak olan Barbie filminden yeni bir fragman ve karakter posterleri geçtiğimiz gün paylaşıldı.

21 Temmuz'da vizyona girecek ve Barbie'nin kusursuz oyuncak bebek dünyasından gerçek dünyaya kaçışını konu alacak filmde, Robbie ve Gosling başta olmak üzere birçok ünlü ismi "Barbie" ve "Ken" rollerinde izleyeceğiz.

Margot Robbie "Klasik Barbie", Issa Rae "Başkan Barbie", Kate McKinnon "Jimnastikçi Barbie", Dua Lipa "Denizkızı Barbie", Nicola Coughlan "Diplomat Barbie", Alexandra Shipp "Yazar Barbie", Emma Mackey "Fizikçi Barbie", Ritu Arya "Gazeteci Barbie", Sharon Rooney "Avukat Barbie", Hari Nef "Doktor Barbie" ve Ana Cruz Kayne "Hâkim Barbie" olarak filmde seyirciyle buluşacaklar.

Diğer taraftan "Ken" rollerinde ise Ryan Gosling, Ncuti Gatwa, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir ve John Cena'yı göreceğiz.

Ayrıca bu isimlere ek olarak Will Ferrell ve Michael Cera da filmin kadrosunda bulunan diğer ünlü oyuncular olarak göze çarpıyor. Usta aktris Helen Mirren ise filmde "anlatıcı" olarak sesiyle yer alıyor.

Romantik komedi türündeki Barbie filminin yönetmen koltuğunda Lady Bird ve Little Women filmlerinden tanıdığımız yazar ve yönetmen Greta Gerwig oturuyor. Gerwig aynı zamanda Noah Baumbach ile birlikte filmin senaristliğini de üstleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Paylaş