Mad Max serisinin yaratıcısı George Miller, başrollerinde Tom Hardy ve Charlize Theron'un yer aldığı Fury Road filminin öncesine odaklanmayı düşünüyor.

"Max Rockatansky" (Tom Hardy), "İmparatoriçe Furiosa" (Charlize Theron) - Mad Max: Fury Road (2015)

Şimdilerde Mad Max evreninin beşinci filmi Furiosa: A Mad Max Saga filmiyle gündemde olan Miller, durmaya pek niyetli değil.

Evreni daha da genişletmek istediğini açıklayan yönetmen, yeni bir hikâyeyle karşımıza çıkabilir. Anlaşılan o ki, Miller'ın yarattığı dünya onun için hala heyecan verici.

Miller, Fury Road filmini yazarken Max'in geçmişini her ne kadar detaylı bir şekilde ele alsa da bunun filmde yer almadığını açıkladı. Bu yüzden sonraki projesi bununla ilgili bir hikâye olabilir.

Ayrıca devam filmlerinin hiçbirinin önceden planlanmış olmadığını, üzerinde çalıştıkça daha fazlasının ortaya çıktığını da belirtti. Zaten evren öyle bir evren ki her karaktere ayrı ayrı film çekilebilir.

Charlize Theron, Anya Taylor-Joy

Furiosa, Fury Road filmindeki Charlize Theron'un canlandırdığı karakterin geçmişine odaklanacak. Bizi İmparatoriçe olmadan 20 yıl önceki çocukluğuna, ailesinden koparıldığı ilk zamanlara götürecek.

Furiosa: A Mad Max Saga, 24 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

Kaynak: Gizmodo

Paylaş