Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Karen Gillan (Nebula), Sean Gunn (Kraglin), Dave Bautista (Drax) ve Pom Klementieff (Mantis) gibi isimleri bir araya getiren Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları), 5 Mayıs'ta son kez izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çizgi roman evreninin en eğlenceli ekiplerinden olan Koruyucular, ilk kez James Gunn yönetmenliğindeki filmle, 2014 yılında karşımıza çıkmıştı.

Galaksinin Koruyucuları (2014)

Galaksinin Koruyucuları 2'den sonra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame gibi, diğer süper kahramanların bir araya geldiği önemli filmlerde yer alan karakterler, yolculuklarını, serinin üçüncü filmiyle sonlandıracak.

En son Galaksinin Koruyucuları: Yılbaşı Özel bölümünde gördüğümüz ekip, Peter Quill'e hazırladıkları doğum günü sürprizinde, Kevin Bacon'ı hediye paketine sararak karşımıza çıkmıştı. "Yılbaşı Özel" bölümü olmasının yanında, aile olmanın önemine bir kez daha parmak basmışlar ve sonunda tatlı bir sürprizle bir kez daha bizi şaşırtmışlardı.

"Yılbaşı Özel" bölümünden "Peter Quill" ve "Drax"

Üçüncü filmin fragmanında ise başka gezegenlere yaptıkları yolculuklar ve tanıtılan yeni karakterlerle izleyenlerin dikkatlerini bir kez daha çekmeyi başarıyorlar.

Galaksinin Koruyucuları 2 filminin after credit sahnesiyle gelişi müjdelenen Adam Warlock, ilk görünüşünü üçüncü filmle gerçekleştirecek.

Will Poulter'ın canlandırdığı "Warlock", Marvel dünyasının en güçlü ve en önemli kozmik varlıklarından biri olarak biliniyor.

Filmin kötü karakteri ise yönetmen James Gunn'ın DC evreninde Peacemaker dizisinde birlikte çalıştığı Chukwudi Iwuji'nin canlandırdığı High Evolutionary olacak.

Asıl ismi Herbert Edgar Wyndham olan karakter, genetik mutasyonlar konusunda ustalaşmış bir doktor. Bu alandaki yeteneklerini kullanarak kendisine insan üstü güçler bahşediyor.

"Herbert Edgar Wyndham" (Chukwudi Iwuji)

Ekibin en zeki üyesi olarak bilinen Rocket Raccoon'un, sıradan bir hayvandan, oldukça zeki bir varlığa dönüştürülmüş olması da Wyndham'ın, rakunun üzerinde yapmış olduğu acımasız deneylerle açıklanabilir gibi görünüyor.

Şimdiye kadar her filminde önemli bir karakterin yaşamını yitirdiği Galaksinin Koruyucuları serisi, son filmiyle de ekipten birinin hayatını kaybedeceğini fragmanlarda açık bir şekilde belli ediyor.

Güncel Rotten Tomatoes puanı %78 olan film, 5 Mayıs'ta vizyona giriyor ve Marvel izleyicileri tarafından merakla bekleniyor.


Fragman incelemesi için:

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş