Monster: The Jeffrey Dahmer Story'deki performansıyla takdir toplayan aktör Evan Peters, Tron serisinin üçüncü filminin kadrosuna dahil oldu.

Olaylı Dizi ‘Monster’, İkinci ve Üçüncü Sezon Onayını Aldı
Evan Peters’ın ilk sezonunda yer aldığı ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, antoloji formunda devam edecek ve her sezonunda başka bir katilin hikayesini anlatacak.

Yaklaşık 10 yıldır ertelenen devam filminin çalışmalarına, stüdyonun baskısıyla tekrar başlandı. Çekimlerine ağustos ayında başlanacak olan Tron: Ares'in yönetmen koltuğunda ise; "Malefiz 2: Kötülüğün Gücü", "Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı" ve "Bandidas" filmlerinden tanıdığımız Joachim Ronning oturacak.

Joachim Ronning ve Johnny Depp

Başrollerinde; Jeff Bridges, Bruce Boxleitner ve Cindy Morgan'ın bulunduğu Disney yapımı orijinal Tron, 1982'de vizyona girmişti.

Bridges'ın, bir oyun tasarımcısı olan Kevin Flynn karakterine hayat verdiği film, gişede çok başarılı olamasa da iki Oscar adaylığı kazandı ve zamanla kült filmlerden birisi haline geldi.

Tron (1982)

2010 yılına geldiğimizde, Tron: Legacy isminde bir devam filmi yapıldı. Kadrosunda, Olivia Wilde ve Garrett Hedlund gibi isimlerin bulunduğu film, Bridges'ı da eski rolüne geri döndürdü.

Tron: Legacy’de Jeff Bridges'a gençleştirme efekti uygulanmıştı.

170 milyon dolar para harcanan film, 400 milyon dolar hasılat elde etmesine rağmen stüdyonun umduğu gişe başarısını yakalayamadı.

Önceki iki film büyük ölçüde sanal dünyada geçiyordu ancak, üçüncü film Ares'in senaristlerinin, insan dünyasında geçmeye duyarlı bir program hazırladığı söyleniyor.

Proje duyurulduğu sırada kadroya dahil olan Jared Leto, programın yaratıcısı olarak bilinen Ares karakterine hayat verecek ancak Evan Peters'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Evan Peters ve Jared Leto

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş