Geçtiğimiz perşembe günü Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2'nin Londra gösterimi yapıldı. Leichester Square'da gerçekleşen galada boy gösteren Anya-Taylor Joy'un ise filmde önemli bir karaktere hayat vereceği doğrulandı.

Dune evrenine katılmanın nasıl bir his olduğu sorulan Taylor-Joy; "Bir hayalin gerçekleşmesi diyebilirim. Kitaplar gerçekten inanılmaz ama Denis Villeneuve ve bu oyuncu kadrosundan daha iyisi olamaz." yanıtını verdi.

Villeneuve ise Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda, "Bu sırrı bu kadar uzun süre saklayabildiğimize inanamıyorum, ciddi anlamda çok çaba gerektiriyordu. Herkes bu anlaşmayı resmen kanıyla imzaladı." cümlelerini kullandı.

Denis Villeneuve, "Stilgar" (Javier Bardem)

Haberin yayılması, ilk olarak Anya Taylor-Joy'un Letterboxd sayfasındaki bilgilerin güncellenmesiyle ortaya çıktı. Girilen bilgiler hemen değiştirilmiş olsa da ekran görüntüsü çoktan alındı ve böylelikle haber, sosyal medyada da yayılmış oldu.

1 Mart'ta vizyona girecek olan film merakla bekleniyor, ancak Taylor-Joy'un hangi karaktere hayat vereceği de başka bir merak konusu.

Tahminler çoğunlukla; Jessica ve Leto Atreides'in, ilk kitabın sonlarına doğru dünyaya gelen ikinci çocukları Alia Atreides olabileceği yönünde.

"Alia" (Alicia Witt) - Dune (1984)

"Hilkat Garibesi", "Balık Canavarı Hawt" ve "Bıçağın Azizesi" olarak tanımlanan ve tahmin edilemeyecek güçlere sahip olduğu bilinen Alia, Paul Atreides'in küçük kardeşidir.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş