Hollywood Senaristler Birliği'nin grevlerinin devam etmesi dolayısıyla yapımı durdurulmuş olsa da Deadpool 3 hakkındaki söylentiler ve iddialar tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde set fotoğrafları sızan filmden Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ın "Wolverine" ve "Deadpool" kostümleri içerisinde fotoğrafları paylaşılmıştı.

Hugh Jackman'ı yıllar sonra "Wolverine" rolüne geri döndüren yapıma, Ben Affleck'in "Daredevil", Jennifer Garner'ın da "Elektra" rolleriyle dahil olduğunun açıklanmasından sonra, Tom Hiddleston ve Owen Wilson'ın da "Loki" ve "Mobius" karakterleriyle Deadpool 3'te önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Jennifer Garner “Elektra” Rolüne Geri Dönüyor
Deadpool 3, kadrosuna yıldız isimleri dahil etmeye devam ediyor. 2003 yılında “Elektra” karakterine hayat veren Jennifer Garner, tam 20 yıl sonra rolüne geri dönecek.

Loki dizisiyle tanıdığımız Time Variance Authorithy'nin, bir noktadan sonra Deadpool 3 filminde olanlara müdahale edeceği iddialarının dile getirilmesi ise eski yapımlardan birçok karakterin bu filmde karşımıza çıkacak olmasını mantıklı bir çerçeve içerisine yerleştiriyor.

Çoklu evrenler içerisinde gerçeklik değiştirilmesi veya zamanda yolculuk ederek evrende büyük bir zıtlığa neden olunması durumunda, ellerindeki teknolojiyi kullanarak, problem çıkan gerçekliğe veya zaman dilimine gidip düzeltmek adına hamleler yapan TVA, "zaman polisleri" olarak adlandırabileceğimiz oldukça önemli bir oluşum.

TVA, Loki'nin ilk bölümünde, Avengers: Endgame'de Tesseract'ı alıp kaçan "Loki"yi bu yüzden tutuklamıştı.

Söylentilere göre bu filmde, çizgi romanlarda da oldukça önemli bir olay olan "Battleworld" konusu işlenecek.

"Battleworld", saldırılar nedeniyle çöken çoklu evrenler dolayısıyla yok edilen gerçekliklerin kalıntılarından yapılmış olan yama işi bir dünyaya verilen isim.

MCU'da ise Doctor Strange'in, Peter Parker'ın kimliğini tüm dünyaya unutturmak için yaptığı büyünün ters tepmesiyle, Spider-Man: No Way Home'un sonunda gökyüzünün parçalanmaya başladığını görmüştük.

Loki'nin birinci sezon finalinde "He Who Remains" ismiyle karşımıza çıkan Kang varyantının ölümünden sonra birbirine giren zaman çizgilerinin yarattığı kargaşa ise Doctor Strange 2: Multiverse of Madness, Venom 2: Let There Be Carnage ve Morbius gibi filmlerin after credit sahnelerinde görülmüştü.

Doctor Strange 2'nin sonunda "Clea", "evrenler arasında istilaların başladığını" söyleyip Strange'den yardım istemeye gelmişti.

Çoklu evrenlerde meydana gelen hatalar sonucunda ortaya çıkan tüm bu olaylar, MCU'nun altıncı fazını sonlandıracak olan Avengers: Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars'a doğru giden önemli yoldan geçiyor.

2018 yılında yayımlanan ikinci filminde, ciddi bir biçimde olmasa da çoklu evrenler mevzusuna zaten değinen Deadpool'un, üçüncü filmiyle birlikte evren için çok önemli olan bu olaya ev sahipliği yapacak olması son derece mantıklı görünüyor.

Kaynak: CBR


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş