Geçtiğimiz günlerde Apple TV+'ın ilk görsellerini paylaştığı Godzilla dizisi Monarch: Legacy of Monsters'tan ilk resmi fragman geldi.

Başrollerinde baba Kurt Russell ve oğlu Wyatt Russell'ın yer aldığı dizide bu ikiliye, Anna Sawai, Mari Yamamoto, Anders Holm, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Joe Tippett ve Elisa Lasowski eşlik edecek. Ayrıca ünlü oyuncu John Goodman da Kong: Skull Island filmindeki rolüyle cameo yapacak.

Kurt Russell – Monarch: Legacy of Monsters (Apple TV+)

Dizinin paylaşılan resmi sinopsisi ise şöyle:

"Godzilla ve Titanlar arasında yaşanan ve San Francisco'yu yerle bir eden devasa savaşın sonrasını konu alacak Monarch: Legacy of Monsters, babalarının izinden giden iki kardeşin, ailelerinin "Monarch" isimli gizli bir örgütle bağlarını ortaya çıkarmalarını merkezine alıyor. Buldukları ipuçları, bu kardeşleri canavarlar dünyasına ve oradan da ordu subayı Lee Shaw'a (Kurt Russell & Wyatt Russell) götürecek. 1950'lerden günümüze dek tam üç kuşaklık bir hikâyeyi konu alacak dizi, gömülü sırları açığa çıkarırken, destansı ve sarsıcı olayların hayatlarımızda nasıl yankılandığını gözler önüne serecek."

Wyatt Russell – Monarch: Legacy of Monsters (Apple TV+)

Toplamda 10 bölüm olarak planlanan Monarch: Legacy of Monsters, ilk iki bölümüyle 17 Kasım'da Apple TV+ platformunda izleyiciyle buluşacak. Devamında ise takip eden her cuma günü yeni bir bölüm yayımlanacak.

‘Godzilla’ Dizisinden İlk Görseller
Canavarlar kralı ‘Godzilla’ geri dönüyor... Apple TV+‘ta yayımlanacak Godzilla spin-off dizisi ‘Monarch: Legacy of the Monsters’ın başrollerinde Kurt ve Wyatt Russell yer alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Paylaş