2003 yılında, Ben Affleck ile birlikte Daredevil filminin başrolünü paylaşan Jennifer Garner, Marvel'ın çoklu evren temasını işlemeye devam ettiği bir sonraki projesi Deadpool 3 filminde "Elektra" rolüne tekrar hayat verecek.

Kadrosunda Hugh Jackman'ın yer alacağı açıklanan filmde; birçok eski X-Men üyesinin ve haklarına bir zamanlar 20th Century Fox'un sahip olduğu önemli Marvel karakterlerinin cameo yapması bekleniyor.

Ryan Reyolds ve Hugh Jackman – Hugh Jackman'ın "Wolverine" olarak geri döneceğinin açıklandığı videodan

"Kanunsuz suikastçı" Elektra, ilk kez 2003 yılındaki Daredevil filmiyle karşımıza çıktı. Ardından, 2005 yılında, karakterin orijin hikâyesinin anlatıldığı "Elektra" isimli bir solo film yapıldı. Filmler pek beğenilmese de Affleck ile Garner arasındaki kimya, sette birbirine âşık olmalarına ve bir süre sonra evlenmelerine vesile oldu.

13 yıl süren evlilikleri 2018 yılında sonlandı ve ikilinin isimleri, uzun bir süreden sonra ilk kez Deadpool 3 filmi ile bir araya geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Ben Affleck'in de Deadpool 3'te yer alacak isimlerden biri olduğu söylendi ve hatta sette görüldüğüne dair söylentiler yayılmaya başladı.

Gerçek hayattaki duygusal bağları bitmiş olsa da Daredevil ve Elektra'yı yıllar sonra bir arada görmek çok güzel olacak.

Ben Affleck ‘Daredevil’ Olarak Geri Dönebilir
Marvel evreninde, 2003 yılında ‘Daredevil’ karakterine hayat veren Ben Affleck’in, aynı karakteri 20 yıl sonra ‘Deadpool 3’ filminde tekrar canlandırabileceği konusu gündemde.

Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Deadpool serisinin yönetmen koltuğunda ise Shawn Levy oturuyor. Ayrıca Reynolds ve Levy, daha öncesinde Netflix yapımı The Adam Project filminde Garner ile birlikte çalışmışlardı.

Ryan Reynolds ve Jennifer Garner – The Adam Project (2022)

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Deadpool 3, 3 Mayıs 2024'te izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş