En son, Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı The Beekeeper'ın yönetmenliğini üstlenen David Ayer, son zamanlarda yakaladığı başarılı ivmeyi yeni bir macera-gerilim filmiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

David Ayer, Jason Statham

Cameron Alexander'ın kaleme aldığı Heart of the Beast, Paramount Pictures tarafından 2017 yılından beri geliştirilmekte olan bir film. Eski bir donanma askeri ve savaş köpeğinin, Alaska topraklarının derinliklerinde mahsur kaldıktan sonra yaşayacak bir yer bulma ve medeniyete ulaşma çabalarını konu ediniyor.

Yapımcılar arasında ise Wild Chickens Productions'tan yönetmen Damien Chazelle ve Olivia Hamilton ile Cedar Park Entertainment'tan David Ayer ve Chris Long yer alıyor.

Son olarak Amazon MGM Stüdyosu imzalı The Beekeeper'ın yönetmenliğini üstlenen Ayer, daha öncesinde Fury (2014), Suicide Squad (2006) ve Bright (2017) gibi filmleri yönetmiş, Training Day (2001) ve Fast & Furious (2001) filmlerinin de senaryosuna katkıda bulunmuş isimlerden bir tanesi.

David Ayer, Margot Robbie

Heart of the Beast'in yapımcıları arasında yer alan Damien Chazelle ise son zamanların en yetenekli yönetmenlerinden biri. Henüz 39 yaşında olan yönetmen, şimdiden Whiplash (2014), La La Land (2016) ve Babylon (2022) gibi efsane filmlere imza attı.

Yeni bir senaryo üzerinde çalıştığını söyleyen Chazelle, “Elbette, mali açıdan Babylon pek de bir işe yaramadı. Bu durumun yaptığınız işi etkilememesini sağlamaya çalışıyorsunuz ancak bir noktadan sonra pek de başarılı olamıyorsunuz. Bu konudaki fikirlerim çok karışık, belki de bu işi zorlamayacağım. Bekleyip görmemiz gerekecek.” cümlelerini kullandı.

Brad Pitt, Diego Calva, Damien Chazelle

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş