HBO'nun olaylı dizisi Euphoria, 2022 yılının başında yayınlanan ikinci sezonunun ardından, üçüncü sezon onayını hemen almıştı.

Yeni sezon hakkında geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir talk show'da açıklama yapan Sydney Sweeney, üçüncü sezon üzerinde çalışıldığını ve dizinin 2025 yılında izleyiciyle buluşacağını söylemişti.

Ancak dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ın söylediklerine göre, çekimlerin ileri bir tarihe alınması sebebiyle üçüncü sezonun yayın tarihi de ertelendi.

"Nate" (Jacob Elordi), "Maddy" (Alexa Demie)

Bir HBO sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre HBO ve Sam Levinson, senaryo henüz tamamlanmamış olsa da olağanüstü bir sezon yapma kararlılığı konusunda hala ısrarcılar.

"Kadromuzun diğer fırsatları değerlendirmesine de izin veriyoruz." cümlesini kullanan sözcü, kadroda Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney ve Hunter Schafer gibi son zamanların en çok konuşulan isimlerinin bulunduğu dizinin değerli oyuncularının, şu sıralar her biri kariyerleri için önemli yapımlarda yer aldıkları için "bu fırsatları değerlendirmelerine izin verdiklerini" özellikle belirtiyor.

"Cassie" (Sydney Sweeney)

Takvimi oldukça dolu isimlerden biri olan Zendaya, son zamanlarda yer aldığı Dune: Part II ve Challengers filmleri ile kendinden söz ettirirken Jacob Elordi, Saltburn ve Elvis filmleriyle, Sydney Sweeney ise Madame Web, Immaculate ve Anyone But You filmleriyle gündemde sıklıkla yer alıyor.

Euphoria'nın üçüncü sezon çalışmaları, geçtiğimiz yıl gerçekleşen senarist grevleri dolayısıyla bir süreliğine aksarken, "Fez" karakterine hayat veren genç aktör Angus Cloud'un ani vefatı ile de bir süre daha ertelenmek zorunda kalmıştı.

Angus Cloud

2023 yılında, üçüncü sezonun 2025 gibi yayınlanmasının planlandığını açıklayan HBO, Ocak 2022'de yayınlanan ikinci sezon ile arada üç yıllık bir boşluk olacağını doğrulamıştı. Daha sonrasında ise sezonlar arasındaki sürenin uzunluğundan dolayı dizide zaman atlaması olabileceği ihtimalleri ortaya atıldı.

Ocak ayında Jimmy Fallon'ın programına katılan Jacob Elordi ise, zaman atlaması yapılmaması durumunda dizinin oyuncu kadrosunun biraz tuhaf görünebileceği konusunda şakalar yapmıştı.

"Çekimler umarım yakında başlar. Yoksa beni Benjamin Button'a falan döndürmek zorunda kalacaklar. Okul koridorlarında yürürken sırtım ağrımaya başlayacak."

Jacob Elordi ve Jimmy Fallon

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş