Peaky Blinders, 28 Gün Sonra, Inception, Batman gibi yapımlarla tanınan ve son olarak Oppenheimer'ın küresel başarısının ardından bu yıl isminden sıkça bahsettiren aktör Cillian Murphy, Max Porter'ın "Shy" isimli romanından uyarlanan filmin yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek.

"Thomes Shelby" - Peaky Blinders (2013-2022)

Peaky Blinders dizisindeki çalışmalarıyla bilinen Tim Mielants, Murphy ile bir kez daha "Steve" için bir araya geliyor. Ayrıca, Max Porter'ın romanından uyarlanan senaryonun yazar koltuğunda yine Porter'ın kendisi oturuyor.

Filmde, bir reform okulunun müdürünü canlandıracak olan Murphy, psikolojik problemleri olan öğretmenin hayatındaki 24 saatlik bir süreyi ele alıyor. Kendi zihinsel sağlık sorunlarıyla boğuşurken, öğrencilerini yönetmenin zorluğuyla da başa çıkmaya çalışıyor.

Max Porter

Verdiği röportajda, Max Porter'ın yazma stiline ve yarattığı duygusal dünyaya hayranlığını dile getiren Cillian Murphy, bu projede Porter gibi bir yazar ile bir araya geldikleri için ne kadar heyecan duyduğunu da belirtti.

Murphy ayrıca, Alan Moloney ile birlikte yeni kurdukları Big Things Films adlı prodüksiyon şirketi aracılığıyla Steve'in yapımcılığını da üstlenecek.

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarına devam edilen projenin çekimlerine, 2024'ün bahar aylarında başlanması planlanıyor.

Kaynak: The Economic Times


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş