Oscar ödüllü yönetmen Hayao Miyazaki'nin, hem orijinal dili Japonca hem de İngilizce dublajıyla vizyona girmesi planlanan yarı otobiyografik filmi The Boy and the Heron'un İngilizce seslendirme kadrosunda; Christian Bale (Shoichi Maki), Dave Bautista (The Parakeet King), Gemma Chan (Natsuko), Willem Dafoe (Noble Pelican), Karen Fukuhara (Lady Himi), Mark Hamill (Grand Uncle), Robert Pattinson (The Grey Heron) ve Florence Pugh (Kiriko) gibi isimler yer alıyor.

Christian Bale, Florence Pugh, Mark Hamill, Willem Dafoe, Robert Pattinson, Gemma Chan, Dave Bautista, Karen Fukuhara

14 Temmuz'da Japonya'da vizyona girdiğinde büyük beğeni toplayan film, uluslararası prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nin açılış gecesinde gerçekleştirmişti.

Miyazaki'nin elle çizilen yarı otobiyografik hikâyesi, 18 Ekim'de TCL Çin Tiyatrosu'nda, 8 Aralık'ta da Kuzey Amerika sinemalarında vizyona girecek.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş