2005 yılında yayın hayatına başlayan, Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun yapımcılığını üstlendiği Nickelodeon dizisi Avatar: The Last Airbender, üç sezon süren yolculuğu ile gelmiş geçmiş en başarılı animasyon dizilerinden biri olmuştu.

"Aang", "Zuko", "Katara", "Toph", "Sokka" ve "Momo"

Geçtiğimiz yıllarda Netflix, sevilen dizinin "live action" bir uyarlamasının yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Oyuncu kadrosunda; Daniel Die Kim, Paul Sun-Hyung, Ken Leung, Elizabeth Yu, Dallas Liu, Kiawentiio Tarbell, Ian Ousley ve Gordeon Cormier gibi isimler yer alan Avatar: The Last Airbender'dan "Ateş Ulusu" karakterlerine odaklanan yeni görseller paylaşıldı.

"Ateş Lordu Ozai" (Daniel Dae Kim)
"Zuko" (Ian Ousley)
"Iroh Amca" (Paul Sun-Hyung)
"Azula" (Elizabeth Yu)
"Zhao" (Ken Leung)

2010 yılında, M. Night Shyamalan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Son Hava Bükücü" filmi, Paramount'un seri halinde devam ettirmek istediği, oyuncu kadrosunda; Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel ve Noah Ringer gibi isimler bulunan ancak ilk filmi gişede beklentinin altında kaldığı için iptal etmek zorunda kalınan bir seri olmuştu.

"Sokka" (Jackson Rathbone), "Katara" (Nicola Peltz) - Son Hava Bükücü (2010)

Netflix'in Avatar: The Last Airbender dizisinin ise yayın tarihi ise henüz belli değil, ancak 2024 yılının ortalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak olan dizi, animasyon versiyonunda da olduğu gibi, "son hava bükücü" olan Aang'in, "Ateş Ulusu" tarafından yürütülen savaşa engel olabilmek, dünyaya barış getirebilmek ve Avatar olarak kaderini gerçekleştirmek için çabalayışını konu edinecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş