2024 yılının bahar aylarında Disney+'ta yayımlanacak olan Daredevil: Born Again dizisinde; Charlie Cox ve Vincent D'Onofrio gibi isimlerin eski rollerine döneceğinin açıklanmasının ardından, Punisher karakterine hayat veren Jon Bernthal'in de dizinin kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştı.

İlk kez, Netflix çatısı altında yayın hayatına başlayan Daredevil'ın ikinci sezonuna dahil olarak seyirci karşısına çıkan Punisher, görevini fazlasıyla yerine getirerek izleyicilerin beğenisini toplamayı başarmıştı. Karakterin hikâyesi ve Bernthal'in performansı o kadar beğenildi ki, hemen ardından solo dizi çalışmalarına başlandı.

Daredevil (2015-2018)

İki sezon süren Punisher serüveni; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist gibi Marvel karakterlerinin Netflix'teki haklarının tükenmesiyle iptal edildi ve ani bir şekilde final yaptı.

Daredevil: Born Again'de Frank Castle'ın tekrar döneceğinin açıklanmasının ardından ise Jon Bernthal, karakterinin "eskiden olduğu gibi sert ve yeterince karanlık" olacağını belirtti.

Şimdi ise Disney+ kütüphanesine eklenmeye hazır olan bir Punisher dizisinin geliştirme aşamasında olduğu ve yakında duyurulacağı söylentiler arasında.

Sektör içerisinden gelen birçok haberde Punisher'ın, Born Again'de bir kez daha Daredevil'ın karşısında yer alacağı ve sezon bitiminin hemen ardından, tıpkı Netflix'te de olduğu gibi, kendi solo projesine kavuşacağı söyleniyor.

Marvel yapımları konusunda güvenilir sızıntılar paylaşan birçok Twitter hesabının da bu haberi doğruladığı görülüyor.

Marvel'ın, Disney tarafından satın alınmasının ardından yayımlanan yapımlarda şiddet unsurlarının önemli derecede azaltılması ve yeni projelerde Daredevil ve Wilson Fisk gibi karakterlerin olduğundan çok daha farklı tanıtılması durumu, izleyenlere "Acaba, Punisher da böyle bir hafifletmeye uğratılır mı?" sorusunu sorduruyor maalesef.

‘Daredevil: Born Again’, Kartları Yeniden Dağıtıyor
2024’te Disney+’ta yayımlanması beklenen dizi; Charlie Cox, Vincent D’Onofrio ve Jon Bernthal gibi isimleri rollerine geri döndürürken, diğer karakterleri canlandıracak aktörler konusundaki sessizliğini korumaya devam ediyor.

Kaynak: The Direct


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş