HBO'nun sevilen dizisi The Last of Us, giderek genişleyen ikinci sezon kadrosuyla dikkat çekiyor.

Bir PlayStation oyunu uyarlaması olan The Last of Us, modern uygarlıkların büyük bir virüs salgını dolayısıyla yok edilmeye başlanmasının yaklaşık yirmi yıl sonrasında geçiyor.

"Joel" (Pedro Pascal), "Ellie" (Bella Ramsey)

Hayatta kalmayı başaran Joel, 14 yaşındaki Ellie'yi bir bölgeden diğerine sağlıklı bir biçimde götürmek için görevlendirilir.

Kısa sürede yürek burkan bir yolculuğa dönüşen bu zorlu görev, birbirine tamamen yabancı olan bu ikilinin birbirleriyle çok sağlam bir bağ kurmasına da vesile olur.

The Last of Us’tan Soru İşaretleri Bırakan Sezon Finali
Başrollerinde; Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv ve Gabriel Luna gibi isimlerin bulunduğu ve gelmiş geçmiş en çok satan Playstation oyunlarından birinin uyarlaması olan The Last of Us, yayımlanan dokuzuncu bölümüyle birlikte ilk sezonuna veda etti.

Eleştirmenlerce de çok beğenilen dizi, başarılı reytingler elde eden ilk sezonunun ardından, yeni sezon çalışmalarına başladı.

Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino

Kaitlyn Dever (No One Will Save You), Isabela Merced (Madame Web), Young Mazino (Beef) gibi isimlerin dahil olduğu, giderek genişleyen ikinci sezon kadrosuna, son olarak; Home Alone, Beetlejuice ve Pain Hustlers gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Catherine O'Hara dahil oldu.

"Kate McCallister" (Catherine O'Hara) - Home Alone (1990)

Dever, sevdiklerinin intikamını almak isteyen yetenekli asker Abby'i; Merced, Ellie'ye olan bağlılığıyla dikkat çeken Dina'yı; Mazino, etrafındakilerin ihtiyaçlarını kendi önceliği haline getiren Jesse'yi canlandırırken; O'Hara'nın hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor.

Merakla beklenen dizinin ikinci sezon çekimlerine bahar aylarında başlanması ve 2025 yılında da izleyicisi ile buluşması planlanıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş