Kingsman, X-Men: First Class, Kick-Ass ve Stardust filmleriyle tanınan yönetmen Matthew Vaughn’ın, kadrosunda; Henry Cavill, Dua Lipa, John Cena, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston ve Samuel L. Jackson’ın yer aldığı Argylle: Gizli Casus filmi, 223 Rotten Tomatoes eleştirmeninin oylamasıyla, %34 gibi oldukça düşük bir skorla açılış yaptı.

Argylle
Bryce Dallas Howard (Jurassic World franchise) is Elly Conway, the reclusive author of a series of best-selling espionage novels, whose idea of bliss is a night at home with her computer and her cat, Alfie. But when the plots of Elly’s fictional books--which center on secret agent Argylle and his mission to unravel a global spy syndicate--begin to mirror the covert actions of a real-life spy organization, quiet evenings at home become a thing of the past. Accompanied by Aidan (Oscar® winner Sam Rockwell), a cat-allergic spy, Elly (carrying Alfie in her backpack) races across the world to stay one step ahead of the killers as the line between Elly’s fictional world and her real one begins to blur.

Fragmanlardan da belli olduğu üzere, oldukça abartılı şakalara sahiplik yapan ve bir casusluk-aksiyon filmi olarak tanımlanan Argylle, hafıza kaybı yaşayan yazar Aryglle’ın, bir zamanlar dünya çapında bir casus olduğunu hatırlaması üzerine, kendisini dünyayı dolaşmak zorunda kalacağı bir macera içerisinde buluşunu konu ediniyor.

Her ne kadar eleştirmen yorumları güncellendikçe puanda dalgalanmalar yaşayabilecek olsa da Argylle, Matthew Vaughn’ın filmleri arasında en düşük Rotten Tomatoes Eleştirmen Puanı alan film olarak da dikkat çekiyor.

Yönetmenin filmlerinin Rotten Tomatoes puanları şu şekilde:

  • Argylle %34
  • Kingsman %40
  • Kingsman: The Golden Circle %50
  • Kingsman: The Secret Service %75
  • X-Men: First Class %86
  • Kick-Ass %77
  • Stardust %77
  • Layercake %81

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş