Quentin Tarantino ve Brad Pitt, yönetmenin izleyenlere veda edeceği filmi The Movie Critic için yeniden bir araya gelebilir.

Film hakkındaki detaylar gizemini korusa da ünlü oyuncunun, 70'li yıllarda geçecek filmin başrol karakterlerinden birisini canlandıracağı öne sürülüyor.

Film, 1977 yılının Los Angeles'ında, alaycı bir film eleştirmenini konu alırken, daha önceki Cannes'da açıklama yapan Tarantino, film için ilham kaynağının, yetişkin dergilerinde çalışırken bir film sayfası keşfettiği gençlik dönemine dayandığını söylemişti.

Brad Pitt'in rolü henüz resmi olarak kabul edip etmediği ise açıklanmadı. Ancak buna rağmen bir film eleştirmenini canlandırabileceği olasılığı bile, hayranları heyecanlandıran bir haber oldu.

Eleştirmenler tarafından beğeni toplayan Tarantino'nun önceki filmi Once Upon a Time in Hollywood'un arkasında yer alan stüdyo Sony Pictures'ın filmin dağıtımını ve Stacey Sher'in ise filmin yapımcılığını üstlenmesi bekleniyor. 2025'te izleyicilerle buluşması planlanan film, Tarantino'nun bilinen kendine has tarzı ve titiz çalışması ile sürükleyici bir sinema deneyimini şimdiden bizlere vaat ediyor.

Kaynak: Deadline

Paylaş