HBO'nun sevilen dizilerinden Big Little Lies, 3. sezonu ile geri dönüyor. Başrollerinde Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern gibi ünlü oyuncuların yer aldığı efsanevi kadroyu tekrar görebileceğiz.

Dizi, aynı adlı romandan uyarlanıyor. Özellikle ilk sezonu kitaba oldukça sadık. Üç ana baş karakterimiz var: Madeline, Celeste ve Jane. Çocukları aynı okula giden üç kadın...

Dışarıdan bakıldığı zaman mükemmel hayatlar yaşıyormuş gibi duran bu kadınlar, bir etkinlik gecesinde gerçekleşen bir cinayetin ortasında kendilerini buluverirler ve yolları kesişir. Bir anda hayatlarının karmaşık bir hale gelmesini ve mücadelelerini izleriz. Sonuçta kim hayatının mahvolmasını ister ki?..

Nicole Kidman verdiği röportajda, yazar Liane Moriarty'nin de dahil olmasıyla dizinin yeni sezonunun geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Diğer oyuncuların da sete dönmesiyle çalışmalara tam anlamıyla başlanmış olacak.

Bu dizideki her karakter ayrı ayrı çok seviliyordu. Bu yüzden büyük bir beklenti var. Hele ki ikinci sezonuyla dizi öyle bir final yapmıştı ki, yeni sezonu çoktan gelmeliydi bile. Hikâye nasıl ilerleyecek, karakterlerin hayatları nasıl devam edecek?.. Hepsi birer merak konusu.

Ayrıca Big Little Lies sadece karakterleriyle de değil, hikayesiyle ve güçlü kadınlarıyla öne çıkan bir dizi oldu. Dizide kadınların dayanışması ve birbirlerine verdikleri destek inanılmazdı. Dizide anlatılan her bir kadının kendi iç dünyası ve kendi mücadelesi vardı. Hala daha izlemediyseniz yeni sezonu gelmeden bir bakın derim.

O zamana kadar bizler de "Monterey Five"ın yeni maceraları için çok ama çok heyecanlı olacağız. Umarım en kısa zamanda yeni sezonu ile buluşabiliriz.

Kaynak: Varierty

Paylaş