İlk sezonuyla fırtınalar estiren video oyunu uyarlaması Arcane, Netflix tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

Başarılı dizinin yeni sezonundan geçtiğimiz günlerde çok kısa bir tanıtım yayınlandı.

League of Legends isimli bilgisayar oyunundan uyarlanan dizi, bu tanıtımda Vi’nin yeni kostümüne, Caitlyn ile birlikte yer aldıkları takıma ve yeni takım arkadaşlarına kısa bir bakış sunuyor.

Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung, Reed Shannon, Jason Spisak, J.B. Blanc’ın ikinci sezon seslendirme kadrosunda yer aldığı Arcane, Zaun’un yeraltı topluluğu ile zengin Piltover insanları arasındaki çatışmayı, bunun Powder ve Violet kardeşleri nasıl etkilediğini, iki önemli karakterin birbirlerinden nasıl farklı yollara saptıklarını ve sonunda karşı karşıya geldiklerini anlatıyor.

Arcane, Netflix’in izlenme oranı olarak başarılı yapımlarından biri olmasının yanında eleştirmenlerden aldığı olumlu değerlendirmeler ve platforma kazandırdığı ilk "En İyi Animasyon" dalındaki Emmy ödülü dolayısıyla da ne kadar iddialı bir yapım olduğunu kanıtlıyor.

Sevilen dizinin ikinci sezonu kasım ayında Netflix kütüphanesine eklenecek.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş