Önümüzdeki iki yıl içerisinde yayınlanacak projelerinden toplu bir tanıtım klibi yayınlayan HBO, bu tanıtımın bir kısmında The Batman'in yan dizisi The Penguin'e de yer verdi.

Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman filminin, Colin Farrell'ın başrolünde bulunduğu yan dizisi The Penguin, yakın zamanda sona eren yazarlar grevi sırasında ara vermek durumunda kalan yapımlardan biri olmuştu.

Grevin ardından prodüksiyonuna tam gaz devam eden diziden, kısa da olsa yeni görüntüler paylaşıldı.

Sinsi gülümsemesiyle ekranda beliren Oswald'u, karanlık dünyasında yine işinin başında görüyoruz.

Akşam yemeği sırasında bir elinde çakmağını tutarken, "bu dünyanın kendisi gibi insanlar için yaratılmadığını" söylüyor. Ve ardından Gotham manzarası beliriyor.

Elinde tuttuğu balyoz ile bir arabanın bagajından ceset çıkartan Penguin'in, ellerini kirletmekten korkmadığı ve bunu etrafına göstermekten de hiç çekinmediği fark ediliyor.

Carmine Falcone'nin sağ kolu olarak görev yapan Oswald Cobblepot'ın eski patronunun işi bittiği ve Gotham'dan şutlandığı için, Gotham'ın yeraltı dünyasını devralma şansı artık onun elinde.

Scarface (1983) benzeri bir hikâye olarak duyurulan sekiz bölümlük dizinin, Penguin'e hak ettiği değeri vermesi ve 3 Ekim 2025'te vizyona girmesi planlanan The Batman: Part II'nin açılışını yapması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda Colin Farrell'a, Cristin Milioti, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connel, Clancy Brown ve Theo Rossi'nin eşlik edeceği The Penguin'in tam çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş