Kadrosunda, bu yılki Oscar yarışında öne çıkan iki genç oyuncu Austin Butler ve Barry Keoghan'ın yer aldığı diziden ilk fragman yayınlandı.

Dokuz bölümlük bir savaş dizisi olan Masters of the Air, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen, Almanya'ya yapılan amansız bombalı saldırılarda ağır kayıplar veren bir hava kuvvetleri grubunu merkezine alıyor.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Steven Spielberg ve Tom Hanks, daha önce İkinci Dünya Savaşı drama dizisi Band of Brothers ve Oscar ödüllü Saving Private Ryan filminde birlikte çalışmıştı.

Dizi, Donald L. Miller'ın 2007 tarihinde yayımlanan kurgusal olmayan kitabından uyarlandı. Fragmana baktığımızda, savaş zamanında havacıların hayatlarını nasıl tehlikeye attığını görmek mümkün.

Austin Butler, Callum Turner

Masters of the Air'ın ilk iki bölümü 26 Ocak 2024'te yayınlayacak ve 15 Mart'taki sezon finaline kadar her Cuma yeni bir bölümle izleyicinin karşısında olacak.

Benim için heyecan verici bir haber... Spielberg ve Hanks ikilisinden, Band of Brothers gibi bir diziden sonra kötü bir iş çıkmaz. Bence harika bir savaş draması bizleri bekliyor.

Kaynak: Variety

Paylaş