Ana de Armas'ın, Roma geleneklerine göre eğitilen bir suikastçıyı canlandıracağı Ballerina'nın kadrosunda; Norman Reedus, Lance Riddick, Anjelica Huston, Gabriel Bryne, Ian McShane ve Keanu Reeves gibi isimler yer alacak.

John Wick dünyasını genişletecek olan spin-off projesi Ballerina, 7 Haziran 2024'te vizyona girecek.

"Ballerina"

Ocak ayında, Jimmy Fallon'ın sunuculuğunu üstlendiği The Tonight Show'a katılan De Armas, Balerina'nın çekimlerinde yaşananlardan bahsetti:

"Dört aydır Prag'da çekim yapıyoruz. Önümüzde bir ay daha var. Ve gerçekten acı çekiyorum. Biliyorsun, vücudum, sırtım, her yerim ağrıyor. Şikâyet ediyorum çünkü ağrılarım, berelerim var."
"Keanu ile birlikte çok zor bir sahnenin provasını yapıyorduk. Adam yuvarlanıyor, bir anda beni oradan oraya fırlatmaya başlıyor ve yaptığı bu çılgınca hareketlerin hiç birisinden şikâyet etmiyor. Ben de 'bundan artık şikâyet edemem, çünkü o yapıyor' dedim. O gerçekten en iyisi."

John Wick: Chapter 4, nisan ayına kadar toplamış olduğu hasılatla, serinin önceki filmlerinin başarısını geride bırakmış ve 2023'ün en iyi açılış yapan filmlerinden biri olmuştu.

John Wick’in Dönüşü Muhteşem Oldu
Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı aksiyon serisi John Wick, serinin 4. filmiyle listelere en üst sıradan giriş yaptı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş