2016 yılında ilk sezonu yayımlandığından bu yana büyük bir hayran kitlesi elde eden ve Netflix'te izlenme rekorları kıran Stranger Things dizisi, önümüzdeki yıl beşinci ve son sezonuyla ekranlara veda edecek. Fakat bu durum, Stranger Things evreninin ekranlardaki sonu olacağı anlamına gelmiyor.

Edinilen bilgilere göre Netflix, Flying Bark yapım şirketine ve Fanboy & Chum Chum ve Glitch Techs animasyon dizilerinin yaratıcısı Eric Robles'a bir Stranger Things animasyon dizisi için sipariş verdi. Bu yeni dizinin konusunun ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Eric Robles, yeni Stranger Things dizisinden sorumlu kişi olacak.

Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler konuyla ilgili şunları söyledi:

"Her zaman, çocukken bayıldığımız cumartesi sabahı çizgi filmleri gibi bir animasyon Stranger Things için hayal kurmuştuk. Bunun gerçeğe dönüşeceğini görmek heyecan verici. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şeyden çok etkilendik – senaryo ve illüstrasyonlar inanılmaz. Sizinle bunları paylaşmak için can atıyoruz! Macera devam edecek."
Dizinin yaratıcıları Matt Duffer ve Ross Duffer

Stranger Things dizisi, Hawkins isimli hayali bir kasabanın sakinlerinin yaşadığı paranormal olayları ve Upside Down olarak bilinen alternatif bir boyutu konu alıyor. Bu live-action dizinin başrollerinde ise Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton ve Noah Schnapp gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Deadline

Paylaş