Gen V; öğrencilerin, gelecek nesil kahramanlardan biri olabilmek için eğitim aldığı, yalnızca süper kahramanlara yönelik bir eğitim merkezi olan Godolkin Üniversitesi'nde geçiyor. Yeni dönemde okula katılan bir grup genç süper kahraman, bu okulda kötü bir şeylerin döndüğünü keşfediyor ve önemli bir teste tabi tutuluyorlar: Hikâyelerinin kahramanları mı, yoksa kötü adamları mı olacaklar?

"Andre Anderson" (Chance Perdomo)

Amazon MGM Stüdyosu Televizyon Başkanı Vernon Sanders; "The Boys evrenini Gen V kadar cesur bir diziyle genişletmek, bizim ve Sony'deki harika ortaklarımız için inanılmaz bir yolculuk oldu. Yapımcılar, Eric Kripke, Evan Goldberg ve Seth Rogen ile yaptığımız ilk konuşmadan itibaren Gen V'nin sınırları zorlayacağını biliyorduk. İki diziye de hâkim olan bu kibirli tavır, izleyicinin tam olarak sevdiği şey ve bu da Prime Video'da Gen V'nin tam 130 ülkede 1 numara olmasına yardımcı oldu."

"Golden Boy/Luke Riordan" (Patrick Schwarzenegger), "Marie Moreau" (Jaz Sinclair)

"Dizi, aynı zamanda Prime Video'nun 2023'de yayımladığı, kazanç bakımından da en başarılı yapımı oldu. Bu yüzden, hikayemizi inanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimizle birlikte izleyiciye anlatmaya devam edecek olmamızdan heyecan duyuyoruz." cümlelerini kullandı.

Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizzie Broadway, Shelley Conn, Maddie Philips, Patrick Schwarzenegger gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu ve Jensen Ackles'ın "Soldier Boy" karakteriyle konuk olduğu dizinin ilk sezon finali 3 Kasım'da yayında olacak.

"Soldier Boy" (Jensen Ackles)

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş