James Wan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aquaman and the Lost Kingdom'dan ilk resmi fragman yayımlandı.

DC Studios'un en sevilen karakterlerinden biri olan "Aquaman", 2018 yılında vizyona giren ilk filmiyle Warner Bros.'a 1 milyar doların üzerinde hasılat kazandırmıştı.

Aquaman (2018)

"Pandemi", "Amber Heard davası" ve "DC içerisindeki yönetim değişikliği" gibi sebeplerden ötürü uzun süredir ertelenen serinin ikinci filmi Aquaman and the Lost Kingdom ise 22 Aralık'ta seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Jason Momoa'nın Arthur Curry rolüne geri döndüğü yapımda, Momoa'ya; Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimler eşlik edecek.

"Atlanna" (Nicole Kidman)

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, hâlâ babasının ölümünün intikamını almak istiyor ve Aquaman'i alt etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek kadar nefret dolu. Her zamankinden çok daha güçlü olan Black Manta aynı zamanda çok daha tehlikeli. Çünkü bu sefer kadim ve efsanevi güç Kara Üç Dişli Mızrak'ın enerjisini kullanarak Arthur'a saldırmayı planlıyor.

"Black Manta" (Yahya Abdul-Mateen II)

Aquaman ise onu yenmek için hiç beklenmedik bir ittifak kurma peşinde. İlk filmde mücadele ettiği isimlerden biri olan, kardeşi ve eski Atlantis Kralı Orm'a başvuran Arthur'un, ailesini, krallığını ve bütün dünyayı, geri dönüşü olmayan bu büyük yıkımdan kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapması gerekiyor.

"Orm" (Patrick Wilson), "Arthur" (Jason Momoa)

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş