Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, Under the Banner of Heaven, Hacksaw Ridge) ve Claire Foy (The Crown, All of Us Strangers, Women Talking), Enid Blyton'ın klasikleşen çocuk hikâyesinden uyarlanacak olan The Magic Faraway Tree'nin başrollerini paylaşacak.

İkili, daha öncesinde Breathe (2017) filminde de birlikte rol almıştı.

Neal Street Productions, Elysian Film Group ve Ashland Hill Media Finance imzalı filmin yönetmen koltuğunda Fatherhood (2018), Black Ops (2023) gibi yapımlarıyla bilinen Ben Gregor yer alacak.

Hikâyeyi çocuk kitabından uyarlayan kişi ise Wonka (2023) ve Paddington 2 (2017) yapımlarıyla bilinen Simon Farnaby olacak. 

Film, uzak bir İngiliz kırsalına taşınmak zorunda kalan Polly (Foy) ve Tim (Garfield) ile çocuklarının hikâyesine anlatıyor. Taşındıktan kısa bir süre sonra çocukların büyülü bir ağaç bulması ve o ağacın içerisinde yaşayan değerli masal sakinlerinin olağanüstü yaşamlarını keşfetmesiyle devam eden hikâye, yıllar sonra birbiriyle tekrardan bağ kurmanın, birbirine değer vermenin ne demek olduğunu hatırlayan ailenin, çıktıkları bu dolambaçlı macerada başlarına gelenlere odaklanacak.

Farnaby ise The Magic Faraway Tree hakkında şunları söylüyor;

"Andrew Garfield ve Claire Foy kalitesinde iki oyuncuya sahip olmak her senarist için bir rüyadır. Uzun zamandır onların sıcaklığına, zekasına ve yeteneğine hayranım. Üstelik benim yazmaya gücümün yetmediği karakterlerin karmaşıklıklarını izleyiciye geçirme gücüne de fazlasıyla sahipler. Yani Enid Blyton bile Örümcek Adam ve Kraliçe'nin elimizde olmasından gurur duymuş olabilir."

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş