FX ve Hulu ortaklığında yayımlanacak olan American Horror Story'nin yeni sezonu Delicate'dan ilk tanıtım geçtiğimiz cuma günü yayımlandı.

Kadrosunda; Emma Roberts, Cara Delevingne, Kim Kardashian ve Matt Czuchry'nin bulunduğu dizinin 12. sezonu, Danielle Valentine'ın ağustos ayında yayımlanacak olan yeni romanı Delicate Condition'a dayanacak.

Roman, bir aile sahibi olmak için çaresiz kalan bir kadın hakkında sürükleyici bir gerilim olarak tanımlanıyor.

American Horror Story’nin 12. Sezon Kadrosu Belli Oluyor
American Horror Story’nin yeni sezonunda yer alacağı açıklanan Emma Roberts, Kim Kardashian, Matt Czuchry gibi isimlerin yanına Cara Delevingne de dahil oldu.

Ürkünç görüntülerin yer aldığı tanıtımda, uzun sarı bir peruk takan Kardashian'ın karakterinin olduğu tahmin edilen bir bebek tuttuğu görülüyor. Arka planda "Rock-a-bye Baby"nin ilginç bir versiyonu eşlik ederken, bir yandan da korkunç dansçıların performanslarına maruz kalıyoruz.

Kim Kardashian

Cara Delevingne'in yanı sıra daha öncesinde, American Horror Story'nin; Freak Show, 1984, Coven, Cult, Apocalypse gibi sezonlarında yer alan Emma Roberts'ın da geri döndüğü görülüyor.

Cara Delevingne ve Emma Roberts

Merakla beklenen yeni sezonun çıkış tarihi henüz belli olmasa da 2024'ün başlarında yayımlanması bekleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş