12. Sezon için geri dönmeye hazırlanan American Horror Story, yayımlanan her sezonuyla, FX'in en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarıyor.

"Cult" sezonundan "Kai Anderson" (Evan Peters)

FX başkanı John Landgraf, 2020 yılında yaptığı açıklamada: "Ryan Murphy ve Brad Falchuk, American Horror Story ile yaklaşık on yıldır FX'in en yüksek reytingli dizisinin yaratıcısı olmayı sürdürüyor. Bu isimler korku serilerinin ustalarıdır. Onlara, bu diziyi üç sezon daha devam ettirecekleri için minnettarız." cümlelerini kullanarak, 13. sezon için de beklenti içerisinde olduklarını belirtmişti.

"Coven" sezonundan "Madison Montgomery" (Emma Roberts)

American Horror Story'nin daha önce; Coven, Freak Show, Apocalypse ve 1984 sezonlarında yer alan Emma Roberts, 12. Sezonda yer alacağı açıklanan ilk isimlerden biri oldu.

"Rory Gilmore" (Alexis Bledel) ve "Logan Huntzberger" (Matt Czuchry)

'The Resident'ın başrolü ve 'Gilmore Girls'ün "Logan"ı Matt Czuchry ise 12. sezon kadrosuna dahil olan bir diğer isim.

Diğer karakter detayları henüz belli olmasa da Roberts ile Czuchry'nin evli bir çifti canlandıracakları söyleniyor.

Kim Kardashian ve Cara Delevingne

'Keeping Up with the Kardashians' reality şovuyla ve özel hayatıyla tanınan Kim Kardashian'ın dahil olmasından sonra ise yeni sezonda, Cara Delevingne'in de yer alacağı açıklandı.

Ryan Murphy, senarist Halley Feiffer'ın, Kardashian için "oldukça eğlenceli, şık ve ürkütücü" bir rol yazdığını söylüyor.

Peki, bu sezonun konusu ne olacak?

American Horror Story: Delicate ismini alacak olan sezon, önceki sezonların aksine Danielle Valentine'ın ağustos ayında yayımlanacak olan romanı Delicate Condition'a dayanacak.

Andrea Bartz hikâyenin, Rosemary’nin Bebeği'nin modern bir hali olduğunu söylüyor.

Romanın konusu ise şöyle: "Bağımsız bir aktris olarak kariyerinde başarılı olmaya çalışan Anna, bebek sahibi olmak ve ailesini genişletmek istemektedir. Bu zorlu yolculukta tüp bebek tedavisine başvurur ancak birinin, bunun olmaması için elinden geleni yapacağından şüphelenir.

Zamanla, tedavisi için gerekli olan önemli ilaçlar kaybolur, randevu saatleri izinsiz bir şekilde değiştirilir ve zaten arasının pek de iyi olmadığı kocası, yaşadığı bu olaylara inanmayı reddeder.

Doktoru düşük yaptığını söylese de Anna etrafındaki kimseye inanmaz. Bebeğinin hâlâ hareket ettiğini hisseden kadının hayatı, yalnız başına çok daha korkunç ve endişe verici bir hale dönüşmüştür."

Nisan ayının sonunda çekimleri başlayacak olan American Horror Story: Delicate'ın yayın tarihinin ise haziran ayında açıklanması bekleniyor.

Kaynak: People


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş