Justice League, Army of the Dead, Watchmen ve The 300 gibi filmlerin yönetmeni Zack Snyder'ın yeni filmi Rebel Moon: Part 1 - A Child of Fire, Rotten Tomatoes'da %9 gibi inanılmaz düşük bir puan ile açılış yaptı.

Filmlerinin eleştirel senaryoları ve sinematografileriyle kendine has bir tarza sahip olan Zack Snyder'ın, Rebel Moon: Part 1'a kadarki en kötü puanla açılış yapan filmi, 2009 yılında yayınlanan Sucker Punch'tı.

Sucker Punch, %22 gibi düşük bir puanla açılış yapmıştı.

Snyder'ın kariyerinin "şimdilik" en kötüsü olarak tanımlanan film, gelen ilk yorumlara göre; olay örgüsünün karmaşıklığı, ilerleme hızı ve karakterler konusunda eleştiriliyor.

2021 yapımı Army of the Dead'den sonra Snyder'ın Netflix ile olan ikinci büyük iş birliği, "başarısız bir Star Wars tasviri" olarak adlandırıldı.

Snyder'ın, Rebel Moon'u, George Lucas'ın projesinden farklı kılmak için yeterince çaba sarf etmediğini savunan eleştirmenler, filmin; Ghost in the Shell, Dune, Seven Samurai, Avatar, Starship Troopers ve Game of Thrones gibi yapımlardan büyük ölçüde esintiler taşıdığını da ekliyor.

Yalnız bir savaşçının gezegenler arasındaki maceralarına odaklanan film, barışçıl bir tarım kolonisi üyelerinin kötü bir galaktik imparatorluğa karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Kadrosunda; Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Charlotte Maggi, Ed Skrein, Ray Fisher, Michiel Huisman, Djimon Hounsou ve Anthony Hopkins'in bulunduğu film, 15 Aralık'ta seçili sinemalarda vizyona girerken, 22 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş