DC Studios, yeni Clark Kent ve Lois Lane'ini açıkladı. James Gunn'ın yazıp yöneteceği Superman: Legacy filminde, David Corenswet ile Rachel Brosnahan başrolleri paylaşacak.

Geçtiğimiz yılın sonlarında, DC'nin eş başkanları olarak atanan James Gunn ve Peter Safran, "evren içerisinde bir sıfırlamanın kaçınılmaz olduğunu" açıklayarak, iptal edilen ilk projenin Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı Man of Steel 2 filmi olduğunu duyurmuştu.

"Evren sıfırlama" mevzusu altında birçok projenin iptaline ve oyuncuların yenilenmesine karar verildi. Böylelikle Zack Snyder'ın bir araya getirdiği Justice League ekibinin yavaş yavaş dağılışına şahit olduk. Bunun en son örneği de The Flash filmi oldu.

DC’de Bir Devri Kapatan Çoklu-Evren Hikâyesi: ‘The Flash’
Zack Snyder’ın başlattığını bitiren ‘The Flash’, eksikleri olmasına rağmen kabul edilebilir bir çoklu-evren denemesi sunuyor ve DC severleri duygusal bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Superman karakterinin "daha genç bir oyuncuya sahip olması ve hikayesinin baştan anlatılması" gerektiğini savunan Gunn, birkaç aydır oyuncu arayışı içerisindeydi ve adaylar arasında Tom Brittney, David Corenswet, Drake Rodger ve Nicholas Hoult gibi isimlerin olduğu açıklanmıştı.

Tom Brittney, David Corenswet, Drake Rodger ve Nicholas Hoult

Ryan Murphy'nin yapımcılığını üstlendiği Hollywood dizisiyle çıkış yapan Corenswet, en güçlü adaylardan birisiydi ve seçilmesindeki en büyük sebep muhtemelen kendisinin Clark Kent'in çizgi romanlardaki haline benzerliği oldu.

Superman'in hikâyesinde en az onun kadar önemli olan bir diğer isim ise Lois Lane. Seçmelere katılan isimler arasında Emma Mackey, Phoebe Dynevor, Samara Weaving ve Rachel Brosnahan olduğu açıklanmıştı ve deneme çekimleri sırasında Brosnahan'ın, jüri üyelerini "gülmekten kırıp geçirdiği" söylenmişti.

Emma Mackey, Phoebe Dynevor, Samara Weaving ve Rachel Brosnahan

Amazon Prime'ın en başarılı dizilerinden biri olan Marvelous Mrs. Maisel'da, 1950'lerde yaşayan bir komedyene hayat veren Brosnahan için, eminim ki bu performans biraz bile zorlayıcı olmamıştır.

‘The Marvelous Mrs. Maisel’ın Final Sezonu Başladı
Gilmore Girls’ün yaratıcısı Amy Sherman-Palladino’nun bir diğer başarılı projesi ‘The Marvelous Mrs. Maisel’, beşinci sezonuyla izleyenlerine veda etmeye hazırlanıyor.
"Midge Miriam Maisel" (Rachel Brosnahan)

Daha öncesinde Benedict Cumberbatch ile The Courier, Christoph Waltz ve Willem Dafoe ile Dead for a Dollar filmlerinde ve Netflix'in House of Cards dizisinde sergilediği başarılı performanslarla izleyiciyi kendisine hayran bırakan Brosnahan'ın, "Lois Lane" karakteri için doğru bir seçim olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Merakla beklenen Superman: Legacy'nin, 11 Temmuz 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş