Kadrosunda; Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen, Tony Shalhoub ve Marin Hinkle gibi isimler bulunduran, Amazon Prime'ın en başarılı dizilerinden The Marvelous Mrs. Maisel, 5. sezonuyla final yapacak.

2000'li yılların en sevilen dizilerinden biri olan Gilmore Girls'ün de yaratıcısı olan Amy Sherman-Palladino, Emmy Ödüllü dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'da, 1950'li yıllarda yaşayan bir ev hanımının, bir stand-up şovmenine dönüşme hikayesini konu ediniyor.

İlk sezonda, eşi Joel tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra hayatında yepyeni bir yol çizen Miriam, baskıcı ebeveynlere, iki küçük çocuğa ve komedyenlik yolculuğunda yaşadığı tüm düşüş kalkışlara rağmen, hayallerinden vazgeçmiyor.

Beşinci sezonuyla final yapmaya hazırlanan dizinin ilk üç bölümü, Amazon Prime'da yayında. Toplamda dokuz bölümden oluşacak olan sezonun diğer bölümleri ise haftadan haftaya yayımlanacak ve henüz çok erken de olsa, The Marvelous Mrs. Maisel ve masalsı dünyasına, 26 Mayıs'ta veda edeceğiz.

Şimdiden, "Teşekkürler ve iyi geceler!"

Beşinci sezondan "Miriam Maisel"

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş