Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron ve Bullet Train gibi yapımlarla isminden bahsettiren ve önümüzdeki günlerde The Fall Guy ve Kraven the Hunter filmleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan aktör Aaron Taylor-Johnson'a, bir sonraki James Bond'u canlandırması için teklif götürüldü.

"Ultron" (James Spader), "Wanda Maximoff" (Elizabeth Olsen), "Pietro Maximoff" (Aaron Taylor-Johnson) - Avengers: Age of Ultron (2015)

Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Eon Productions'ın yeni bir 007 filmi çekmeye hazırlandığı ve senaryonun üzerinde çalışılmaya başlandığı söyleniyor.

"James Bond" (Daniel Craig) - Skyfall (2012)

33 yaşındaki İngiliz aktör, bu ikonik rolü henüz resmi olarak kabul etmiş değil. Ancak kaynakların söylediğine göre teklif çoktan yapıldı ve sadece yanıt bekleniyor.

"Tangerine" (Aaron Taylor Johnson) - Bullet Train (2022)

Prodüksiyon şirketi tarafından inanılmaz yetenekli bir aktör olduğu ve bu rolü taşıyabileceği detayına özellikle değinilen Aaron Taylor-Johnson ise, "İnsanların beni bu rolde hayal etmesini harika ve gerçekten büyüleyici buluyorum. Bunu da çok büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum." cümlelerini kullandı.

Kaynak: The Sun


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş