Walker Scobell, Leah Sava Jeffries ve Aryan Simhadri'nin başrollerinde yer aldığı Percy Jackson and the Olympians dizisi, çoğunlukla kitaplardan uyarlanan bir senaryoya sahip ve ilk sezonu serinin ilk kitabı olan "Şimşek Hırsızı"na dayanıyor.

Bir yarı tanrı olduğunu öğrenen 12 yaşındaki Percy, yeni süper güçlerine alışmaya çalışırken, bir diğer yandan da istemeden içine dahil olduğu olaylarla başa çıkmak zorundadır. Percy, Grover ve Annabeth'in yardımlarıyla Olympus'ta düzeni sağlayabilmek için daha önce hiç deneyimlemediği bir maceraya atılır.

20 Aralık'ta Disney+'ta yayımlanacak olan dizinin ilk iki bölümün aynı gün, diğer bölümleri ise haftalık düzen ile seyirci karşısına çıkacak.

Leah Sava Jeffries, Walker Scobell, Aryan Simhadri

"Percy Jackson" kitaplarının yazarı Rick Riordan'ın, ilk iki bölümün yazar ekibinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens ve merhum aktör Lance Reddick gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş