HBO, House of the Dragon’ın sezon finalinin hemen ardından, Game of Thrones evreninde geçecek olan bir başka dizi A Knight of the Seven Kingdoms’dan kısa bir tanıtım yayınladı. 

Dizi, HBO'nun 2025 yılında kanalda ve Max platformunda yayınlanacak olan projelerden kısa fragmanların yayınladığı yeni tanıtımda kendisine küçük bir yer buluyor.

George R. R. Martin’in Tales of Dunk and Egg kitabından uyarlanan dizi, Game of Thrones evreninde geçmek üzere seyirci karşısına çıkartılacak üçüncü yapım olacak.

Ana dizinin 100 yıl öncesinde, House of the Dragon’ın ise 100 yıl sonrasına konumlanan dizi, Westeros’ta yaşamakta olan eski bir silahtarken kendisini şövalye ilan eden Ser Duncan (Dunk) ve onun yardımcısı Aegon V. Targaryen (Egg)’a odaklanacak.

Peter Claffey tarafından canlandırılacak olan Ser Duncan, yayınlanan bu kısa tanıtım içerisinde kılıcını kuşanmış ve birini yumruklar biçimde görülürken, Egg rolündeki Dexter Sol Ansell ise bir ateşin yanında oturur biçimde gösteriliyor. 

House of the Dragon’ın ortak yaratıcısı ve A Knight of the Seven Kingdoms’ın yürütücülerinden Ryan Condal, dizinin “soyluların taht oyunlarından zarar gören sıradan halkı” anlatacağını belirtti. 

“Kızıl Hasat”: ‘House of the Dragon 2. Sezon 7. Bölüm’ İncelemesi
‘House of the Dragon’ın sezon finaline bir kala yayınlanan “Kızıl Hasat” bölümü, Targaryen mirasının gizli meyvelerini nihayet gün yüzüne çıkartıyor.

A Knight of the Seven Kingdoms’ın oyuncu kadrosunda Claffey ve Ansell’in yanında; Finn Bennett, Bertie Carvel, Tanzyn Crawford, Daniel Ings ve Sam Spruell yer alıyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş