Başarılı "Bourne" film serisine yeni bir soluk getirmek istediğini belirten Universal, geçtiğimiz yılın "En İyi Film" kategorisinde Oscar adaylarından biri olan All Quiet on the Western Front filminin yönetmeni Edward Berger ile, serinin yeni filmi için çalışmalara başlandığını açıkladı.

All Quiet on the Western Front filminin kamera arkasından Edward Berger

Henüz geliştirmenin ilk aşamalarında olan proje, 2000'li yıllarda Matt Damon'ın başrolünü üstlendiği Jason Bourne karakterini de geri döndürmek istiyor. Damon ile iletişim içerisinde oldukları belirtilen şirketin henüz ünlü bir yıldız taahhüdü bulunmadığı da belirtildi. Yani Damon ile henüz anlaşmaya varılmamış.

Robert Ludlum'un romanlarına dayanan bu uzun metrajlı film serisi, hafızasını kaybeden ve kendi ülkesi tarafından avlanan bir hükümet görevlisinin hikayesine odaklanıyor.

Geçmişi Olmayan Adam (2002)

2002 yılında vizyona giren Geçmişi Olmayan Adam'ın ardından, Medusa Darbesi (2004), Son Ültimatom (2007), Jason Bourne (2016) gibi devam filmlerinde başrolü üstlenen Matt Damon, serinin başka bir yan kolu olarak ilerleyen Bourne'un Mirası (2012)'nda yer almamıştı. 

Bourne Legacy'nin başrolünü üstlenen isim Jeremy Renner olmuştu. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş