Marvel Studios, önümüzdeki ay Disney+'ta yayınlanacak çizgi dizisi X-Men '97'den ilk fragmanı paylaştı. 90'ların ikonik yapımı X-Men: The Animated Series, 1997'de yarım bıraktığı hikâyesini kaldığı yerden devam ettirmeye hazırlanıyor.

90'lı yıllara özel bir selam niteliğindeki yeni X-Men serisi, ilk maceranın seyircide yarattığı heyecanı tekrar yakalamak istiyor.

Seslendirme kadrosunda; "Cyclops" rolünde Ray Chase, "Jean Grey" rolünde Jennifer Hale, "Storm" rolünde Alison Sealy-Smith, "Wolverine" rolünde Cal Dodd, "Rogue" rolünde Lenore Zahn, "Beast" rolünde George Buza, "Mr. Sinister" rolünde Christopher Britton gibi isimler yer alıyor. Bu isimlere baktığımızda, önceki seride karakterleri seslendirenlerin birçoğunun bu diziyle birlikte karakterlerine tekrar geri döndüklerini görüyoruz.

"Wolverine", "Cyclops"

İlk bölümü 1992 yılında yayınlanan, 76 bölüm ve 5 sezon süren macera, 1997 yılında izleyiciye veda etmişti.

"Jean Grey" - X-Men: Animated Series (1992-1997)

X-Men: The Animated Series'in finalindeki olayların hemen sonrasını konu alan X-Men '97, Charles Xavier'in Shi'ar ana dünyasına yolculuk yapmak üzere dünyadan ayrıldığı sırada, geride bıraktığı tüm mutantların hikâyelerini sürdürmeyi hedefliyor. Yeni fragmanda, Xavier'in tüm eski öğrencilerinin, hala sevgili hocalarını kaybetmenin acısını yaşadıkları açık, ancak mutantların dünyayı kurtardığı onca zamandan sonra bile insanlık hala kendi türünden nefret ediyor ve X-Men'i yok etmeye son derece istekli.

Hamile Jean Grey ve dünya liderlerinin mutant terörizmiyle nasıl başa çıkılacağı konusunda yeni bir planı varmış gibi BM binası önünde bekleyen tehlikeli Magneto ise, bu dizide önceki seriden çok daha farklı olay ve konulara değinileceğinin en önemli örnekleri olarak karşımıza çıkıyor.

Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olması beklenmeyen, ancak What If...? serisinin üçüncü sezonuna dahil olması beklenen X-Men '97, 20 Mart'ta Disney+'ta yerini alacak.

Kaynak: The Verge


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş