Çocukluğumuzun çizgi filmi kahramanı Winnie the Pooh, bu kez bala değil "kana" susamış bir şekilde karşımızda... Sevimli ayı kahramanımız ve arkadaşı Piglet'in çevresindekilere terör saçan birer seri katile dönüştüğü film Winnie the Pooh: Kan ve Bal, Türkiye'de 17 Şubat'ta sinemalarda olacak.

Alexander Milne tarafından 1920'lerde yaratılan Winnie the Pooh karakterinin yayın hakları 1961 yılında Disney tarafından satın alınmış ve o günden bu yana kendisi ve arkadaşlarının maceraları üzerine birçok çizgi film yapılmıştı. Fakat 2022 yılında Disney'in Winnie the Pooh üzerinde söz hakkı tanıyan lisansı sona erince sevimli kahramanımız herkesin kullanabileceği bir "kamu malı" haline geldi. Bu durumu bir şans olarak gören korku filmleri yapımcısı Rhys Frake-Waterfield da hemen kolları sıvadı ve sevimli ayıyı bir slasher filmi karakterine çevirdi.

Filmde, Winnie the Pooh ve Piglet ile çocukken çok yakın arkadaş olan Christopher Robin, büyüdükçe ormandaki dostlarını unutur ve onları açlığa terk eder. Yıllar sonra kız arkadaşıyla çocukluk arkadaşlarını tanıştırmak isteyen Robin, ormana geri döner. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Artık sevimli kahramanlarımız, ihanet ve terk edilişi iliklerine kadar hisseden, gördükleri her insanı öldürmek isteyen, kana susamış birer canavara dönüşmüşlerdir.


Kaynak: Collider – 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey': Trailer, Release Date, Plot, and Everything We Know So Far

Paylaş