Daha öncesinde Joseph Quinn ve Charles Melton'ın başrollerinde yer alacağı açıklanan Ray Mendoza ve Alex Garland yönetmenliğindeki Warfare'e, Kit Connor (Heartstopper), Cosmo Jarvis (Shogun), Will Poulter (Guardians of the Galaxy Vol. 3), D'Pharaoh Woon-A-Tai (Reservation Dogs) ve Finn Bennett (True Detective: Night Country)'ın dahil olmasıyla, başrol oyuncu kadrosu tamamlandı.

Konusu ve karakter detayları henüz belli olmayan film, Garland'ın 12 Nisan'da vizyona girecek olan ve başrollerinde Kirsten Dunst ve Jesse Plemons'ın yer aldığı Civil War filminin askeri danışmanı Mendoza ile ikinci ortak çalışması olacak.

Ancak asıl soru şu: Warfare ve Civil War arasında herhangi bir bağlantı var mı, yoksa sadece isimleri mi benziyor? Bu gerçekten büyük bir olasılık, fakat ortada henüz doğrulanmış bir durum olduğu da söylenemez.

"Lee" (Kirsten Dunst) - Civil War (2024)

İkilinin yazıp yönettiği Warfare'in dağıtımcılığını ise A24 üstlenecek.

Kaynak: The Playlist


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş