The Conjuring evreninin yaratıcısı ve Saw, Insidious gibi serilerin de ortak yaratıcısı olan James Wan, Stephen King'in kısa öyküsünün uyarlaması olan The Monkey'nin arkasındaki ekipte yer alan isimlerden de biri.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerinin tamamlandığı açıklanan filmin oyuncu kadrosunda; Theo James (Divergent, The Gentlemen), Tatiana Maslany (Orphan Black, She-Hulk: Attorney at Law), Elijah Wood (The Lord of the Rings), Christian Convery (Sweet Tooth), Colin O'Brien (Wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) ve Sarah Levy (Schitt’s Creek) gibi isimler yer alıyor. 

Efsane yazar Stephen King'in kısa öyküsü The Monkey'den uyarlanan film, ikiz kardeşler Hal ve Bill'in babalarının çatı katındaki eski oyuncak maymunu keşfettikten sonra çevrelerinde meydana gelen korkunç ölümler ile başlıyor. Maymunu bir kenara atmaya ve zaman geçtikçe birbirleriyle de yollarını ayırmaya karar veren kardeşleri, yeniden başlayan gizemli ölümlere çare bulma ve sevdikleri insanları bu oyuncağın lanetinden kurtarma amacı bir araya getiriyor.

İkiz kardeşlerin büyümüş halini Theo James canlandırırken, küçüklük hallerini ise Christian Convery canlandıracak.

Korku severleri heyecanlandıran The Monkey'nin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş