Outlaw King (2018), Comancheria (2016) gibi yapımlarıyla tanınan David Mackenzie’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı Fuze, başrollerinde Theo James ve Aaron Taylor-Johnson’a yer verecek.

"Eddie Halstead" (Theo James) - The Gentlemen (2024-)

Senaryosunu, Limonov: The Ballad of Eddie (2024), Inside (2023) ve Marionette (2020)’in yazarı Ben Hopkins’in kaleme alacağı filmde, Londra’daki bir inşaat sahasında yer alan patlamamış bir İkinci Dünya Savaşı bombasının neden olduğu kitlesel tahliyenin, büyük bir soygunu örtbas etmek için mükemmel bir kılıf olarak kullanılması anlatılacak.

Sigma Films adına Gillian Berrie, Sebastien Raybaud ve Callum Grant’in yapımcıları arasında yer aldığı, Giles Nuttgens’ın ise görüntü yönetmeni olarak görev yapacağı filmin çekimleri temmuz ayında başlayacak.

Divergent serisi (2014-2016), The White Lotus (2021-), The Time Traveler's Wife (2022) gibi yapımlarıyla tanınan Theo James, bu yılına başlarında Guy Ritchie’nin The Gentlemen dizisinin başrolünde yer almıştı. Başarılı aktör önümüzdeki günlerde de Stephen King imzalı The Monkey’de Tatiana Maslany ve Elijah Wood ile birlikte rol alacak.

İngiliz Aristokrasisine Şeffaf Bir Bakış: The Gentlemen (2024)
Guy Ritchie’nin aynı adlı sinema filminin yan dizisi ‘The Gentlemen’, Netflix’in en iyi dizilerinden olmaya aday. Peki, İngiliz aristokrasisine cesur bir şekilde yaklaşan bu dizi, övgülerin ne kadarını hak ediyor?
"Dave Lizewski" (Aaron Taylor-Johnson) - Kick Ass (2010)

Kick Ass (2010), Avengers: Age of Ultron (2015), Bullet Train (2022) gibi filmlerle tanınan Aaron Taylor-Johnson ise en son Ryan Gosling ve Emily Blunt ile The Fall Guy’da yer almıştı. Aktör önümüzdeki günlerde yine Marvel evreninde Kraven the Hunter ve Robert Eggers’ın Nosferatu filmleriyle izleyici karşısında olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş