Kadrosunda; Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri)'ın bulunduğu The Witcher'ın üçüncü sezonundan bir tanıtım yayımlandı.

Henry Cavill'ın son kez Geralt of Rivia karakterine hayat vereceği sezon, iki parça şeklinde paylaşılacak. İlk kısım 29 Haziran'da, ikinci kısım ise 27 Temmuz'da Netflix kütüphanesine eklenecek.

Oyun dünyasının en sevilen hikayelerinden biri olan The Witcher, ilk kez, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin 1992 yılında yayımladığı Kaderin Kılıcı romanı ile başladı.

Zamanla PlayStation dünyasının en başarılı oyun serilerinden biri haline gelen The Witcher, 2019 yılında yayımlanan ilk sezonuyla, dizi dünyasına da başarılı bir şekilde giriş yaptı.

Özellikle gamerların merceğinde olan dizi, bu dünyayla daha önce hiç tanışmamış olan izleyicilere de keyifli bir deneyim vadettiği için dikkatleri üzerine topladı.

Ancak geçtiğimiz yıl, başrol Henry Cavill'ın programının yoğunluğundan ötürü diziden ayrılacağını ve dördüncü sezon itibariyle Geralt of Rivia karakterini Liam Hemsworth'e devredeceğini duyurması sebebiyle, dizinin izleyici sayısında büyük oranda bir düşüş yaşanacağı tahmin ediliyor.

Henry Cavill ve Liam Hemsworth

Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı serinin dördüncü kitabı Nefret Çağı'nı işleyecek olan üçüncü sezonun tanıtımı, bizimle çok fazla detay paylaşmasa da ana karakterlerimizin üçünü de büyük ve tehlikeli bir labirent içerisinde gösteriyor.

Ormanda Ciri'yi kovalayan "Wild Hunt" ya da Witcher dünyasında "Wraiths of Mörhogg" olarak da bilinen korkunç gölge şövalyelerinin bu sezon içerisinde de önemli rolleri olacak gibi görünüyor.

2. sezondan "Wraiths of Mörhogg"

Ciri'yi avlayanlardan saklanmak için Aretuza'ya doğru uzanan yolculukları sırasında, karakterlerimiz, kendilerini büyük bir maceranın içerisinde buluyor ve dizinin üçüncü sezon sinopsisi ise bizimle şu cümleleri paylaşıyor:

"Kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları onu yakalamak için yarışırken Geralt, yeni bir araya gelen ailesini onu yok etmekle tehdit edenlere karşı korumaya kararlı olan Cintralı Ciri'yi saklanmaya götürür."

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş