Pazartesi günü Las Vegas'ta gerçekleştirilen CinemaCon'da, Aaron Taylor-Johnson'ın başrolünde yer aldığı Kraven the Hunter filminden önemli detaylar paylaşıldı.

Taylor-Johnson, J.C. Chandor'un yönettiği projeyi, "büyük ölçüde gerçek dünyaya dayanan" bir Marvel filmi olarak tanımladı. Filmin hangi kategoride sınıflandırılacağı sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Kahretsin evet, "R" olarak derecelendirilecek."

Örümcek Adam'ın ezeli düşmanlarından biri olan çizgi roman karakteri Kraven the Hunter'ın, acımasız bir avcı ve oldukça iyi eğitimli bir katil olduğu biliniyor.

Düşmanlarını içgüdüsel olarak genellikle ilkel ve pençe şeklindeki silahlarla parçalayan, kurbanının boynundaki etleri dişleriyle ayırdıktan sonra tükürmeyi tercih eden karakterin hikâyesi sansürlenmeye pek müsait olmadığı için "R" derecesi ile vizyona girmesi kararı son derece isabetli olmuş diyebiliriz.

Ekim 2023'te vizyona girmesi planlanan filmde, Aaron Taylor-Johnson'a Russel Crowe, Ariana DeBose, Alessandro Nivola gibi isimler eşlik edecek.

Örümcek Adam'ın düşmanlardan oluşan Sinister Six ekibinin yer alacağı filme doğru adım adım ilerlediğimiz bu yolculukta, Kraven the Hunter filminde bir başka ezeli düşman Rhino karakterinin de yer alacağı açıklandı.

"Rhino" karakterini ilk kez The Amazing Spider-Man 2 filminde görmüştük.

Geçtiğimiz yıllarda yayımlanan Venom ve Morbius filmleri, Sony ve Marvel'ın Örümcek Adam evrenini genişletmeye yönelik attığı adımlardan sadece bazılarıydı.

Sony, Tom Hardy'nin başrolünde bulunduğu Venom serisinin iki filmiyle her ne kadar başarılı hasılatlar elde etse de senaryosunun zayıflığından ötürü izleyiciden bir türlü olumlu yorum almayı başaramadı.

"Eddie Brock" ve "Michael Morbius"

Venom'un ardından vizyona giren Morbius ise gerek eksik hikâyesiyle gerek fragmanda gösterilip filmde yer verilmeyen Spider-Man sahneleriyle, izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı.

Son derece vahşi olan bu iki karakterin filmlerini "R Rated" yayımlamayarak izleyiciden tepki toplayan Sony'nin, Venom ve Morbius'un başarısızlığından ders çıkartması ve bu sefer Kraven the Hunter ile övgü toplaması bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş