11 sezonluk uzun bir serüvenin ardından 2022 sonunda final yapan The Walking Dead dizisinin ana karakterleri "Rick" ve "Michonne"u yeniden buluşturacak spin-off dizisi The Ones Who Live'in çıkış tarihi, daha önce 25 Şubat olarak duyurulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde dizinin Türkiye'deki resmi yayıncısı da belli oldu. Turkcell TV+ platformu üzerinden Amerika ile aynı anda Türk izleyicisiyle buluşacak olan yapımın yayın haberini TV+, diziden paylaşılan yeni bir fragmanla duyurdu.

Başroller Andrew Lincoln (Rick) ve Danai Gurira (Michonne)'nın yürütücü yapımcılar arasında olduğu dizinin paylaşılan resmi sinopsisi ise şöyle: "Rick ve Michonne farklı dünyalara savrulmuş, ölülere karşı savaş açmıştır. Bu savaş kaçınılmaz olarak onları yaşayanlarla da karşı karşıya getirir. Birbirlerini ve bir zamanlar oldukları kişileri, bu hiç tanımadıkları yer ve durumda bulabilecekler midir? Yoksa artık birbirlerine düşman mıdırlar? Yoksa sevgili, kurban ya da galip midirler? Birbirleri olmadan gerçekten yaşıyorlar mıdır? Yoksa onlar da birer 'Yaşayan Ölü' müdür?"

İngiliz oyuncu Andrew Lincoln'ün canlandırdığı "Rick" karakteri orijinal dizinin 9. sezonunda, Danai Gurira'nın hayat verdiği "Michonne" karakteri ise 10. sezonda ayrılarak hayranların kafasında yarım kalan bir hikâye bırakmışlardı. Fakat her iki karakter de 2022 sonunda yayınlanan dizi finalinde cameo yaparak bir devam filmi ya da dizisi için kapıyı aralamışlardı. İşe şimdi bu ikili, akıllardaki tüm sorulara cevap vermeye geliyorlar.

Kaynak: Variety

Paylaş