Yıllar içinde Steve Carell ile adeta özdeşleşen, The Office dizisinin beceriksiz ama bir o kadar da kendini sevdiren patronu olan Michael Scott karakteri, dizinin Avustralya uyarlamasında bir kadın oyuncu tarafından canlandırılacak.

Avustralyalı kadın komedyen Felicity Ward'ın hayat vereceği ofis patronunun uyarlamadaki ismi ise Hannah Howard olacak.

Flinley Craddick isimli bir paketleme şirketinin patronu olan Howard, Covid-19 sonrası ofisin kapanması ve çalışanların evden çalışmalarıyla uğraşmak zorunda kalacak. Bu yeni düzende, ailesi gibi gördüğü iş arkadaşlarını bir arada tutabilmek için türlü saçmalıklara imza atacak.

Ricky Gervais'in canlandırdığı The Office (UK)'in patronu "David Brent"

Amerikan uyarlamasından önce, The Office'in orijinali İngiliz versiyonunun yaratıcılarından olan ve patron David Brent rolüne hayat veren ünlü komedyen Ricky Gervais ise dizinin Avustralya uyarlamasıyla ilgili şunları söyledi:

"Bu yüzyılın başında yaptığım küçük dizimin Avustralya uyarlamasının çekilmesine büyük heyecan duydum. Ofis içi politikalar geçtiğimiz 20 yıl içinde değişti, bu sebeple günümüz David Brent'ini nasıl yansıtacaklar görmek için sabırsızlanıyorum."
The Office (2005-2013)

Amerikan versiyonunun 2005'te yayımlanan ilk sezonu boyunca ne zaman biteceği konuşulan ve başarısız olmasına kesin gözüyle bakılan The Office, tüm beklentileri alt üst ederek tam 9 sezon sürdü ve günümüzde bile sosyal medyada kesitleri paylaşılan bir dizi haline geldi. Şimdi ise bu diziyi, dünyanın çeşitli ülkelerinde çekilen 12 uyarlamasından sonra, Avustralya versiyonunda bir kadın patronla izlemek üzereyiz.

Yeni dizinin 2024 yılı içerisinde Amazon Prime Video platformu üzerinde yayımlanması bekleniyor.

Kaynak: New York Post

Paylaş