HBO, önümüzdeki sezonda kanalda ve Max bünyesinde yayınlanacak olan yapımların bir arada bulunduğu yeni bir tanıtım yayınladı. 

Kısa teaser videosuna sığdırılan çeşitli diziler arasından, kadrosuna eklenen yeni oyuncular ve yeni karakterlerle The Last of Us dikkatleri üzerine topluyor.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in “Joel” ve “Ellie” karakterleriyle başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezon kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde:

Gabriel Luna (Tommy Miller), Rutina Wesley (Maria), Kaitlyn Dever (Abby), Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse), Spencer Lord (Owen), Danny Ramirez (Manny), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Jeffrey Wright (Isaac) ve canlandıracağı karakterin kim olduğu henüz bilinmeyen Catherine O’Hara.

"Ellie" (Bella Ramsey)

Henüz kesin bir yayın tarihi bulunmayan dizi 2025 yılında izleyiciyle buluşacak.

Dizinin ilk sezon incelemesine aşağıdaki karttan ulaşabilirsiniz.

The Last of Us’tan Soru İşaretleri Bırakan Sezon Finali
Başrollerinde; Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv ve Gabriel Luna gibi isimlerin bulunduğu ve gelmiş geçmiş en çok satan Playstation oyunlarından birinin uyarlaması olan The Last of Us, yayımlanan dokuzuncu bölümüyle birlikte ilk sezonuna veda etti.

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş